Acasă Actualitate Un nou împrumut de 1,42 miliarde de lei pentru plata beneficiarilor de...

Un nou împrumut de 1,42 miliarde de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

-

(Foto: despresucces.ro)
(Foto: despresucces.ro)

Guvernul României a aprobat în şedinţa de astăzi un nou împrumut de la Trezoreria Statului, din venituri din privatizare, pentru a pune la dispoziţia Autorităţilor de Management pentru programele operaţionale sumele necesare achitării cererilor de rambursare şi cererilor de plată depuse de beneficiari.

Din noul împrumut vor fi efectuate plăți către beneficiarii a trei programe: Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) și Programul Operaţional Regional (POR).

Pentru plățile către beneficiarii POS DRU a fost alocată o sumă de 560 milioane de lei. În același timp, a fost alocată o sumă de 460 milioane de lei pentru decontarea cheltuielilor efectuate de beneficiarii POS CCE și o sumă de 400 milioane de lei pentru plata beneficiarilor POR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.