Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au asigurat în luna decembrie paza şi protecţia a 68 transporturi de valori, dintre care 65 astfel de transporturi s-au executat în judeţul Olt şi 3 în afara judeţului.
În această perioadă a fost asigurată paza şi protecţia a 3 transporturi cu caracter special.
Prin dispeceratul Jandarmeriei Olt au fost monitorizate 11 transporturi cu caracter special şi 2 transporturi de valori care au tranzitat judeţul Olt, la reşedinţa unităţii şi sediile structurilor dislocate fiind organizate permanent echipaje de intervenţie, pregătite să intervină în caz de nevoie.
Pe timpul executării transporturilor au fost adoptate dispozitive de pază şi protecţie mobile şi flexibile care, coroborate cu funcţionarea unor sisteme viabile de legături şi de intervenţie rapidă, au determinat creşterea potenţialului preventiv şi a eficienţei acestor misiuni.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.