10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSebastian Huluban a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Sebastian Huluban a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Preşedintele Klaus Iohannis l-a numit, azi, consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale pe Sebastian Huluban, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Departamentului pentru politică de apărare din MApN, în perioada mai 2012 – martie 2014, potrivit Hotnews.

Doctor în istorie al Universităţii Bucureşti, Sebastian Huluban este licenţiat în Ştiinţe Politice al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban a fost ziarist la publicaţia orădeană Jurnalul de dimineaţă şi şef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Învăţământului şi tatăl lui George Maior, actualul director al SRI. Sebastian Huluban a fost şeful de cabinet al lui Liviu Maior în perioada în care acesta a fost parlamentar de Bihor.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 6 ianuarie a.c., Decizia privind numirea domnului Sebastian Huluban în funcţia de consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale”, informează Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS