Acasă Actualitate Marius Tudose este noul preşedinte al CSM

Marius Tudose este noul preşedinte al CSM

-

Judecătorul Marius Tudose a fost ales marți președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, iar pentru funcţia de vicepreşedinte a fost ales procurorul Bogdan Gabor.

Judecătorul Marius Badea Tudose este membru în consiliu  din 2011. El a intrat în magistratură în 1995 şi a fost judecător la Judecătoria Slatina, Judecătoria Sectorului 4 şi Judecătoria Sectorului 3. În cadrul acestei ultime instanţe a ocupat funcţia de vicepreşedinte, între 1 octombrie 2000 – 1 noiembrie 2001, şi pe cea de preşedinte, din 1 noiembrie 2001 până în 6 ianuarie 2011, potrivit gandul.ro.

În proiectul său managerial, judecătorul susţine că doreşte o redesenarea hărţii administrative judiciare, adică desfiinţarea unor parchete sau instanţe cu activitate redusă şi realocarea resurselor către parchetele şi instanţele aglomerate. Magistratul mai anunţă şi că doreşte reluarea discuţiilor în privinţa legilor justiţiei.

Puteţi vedea AICI proiectul managerial al judecătorului Marius Tudose.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...