26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Un român ar fi murit în urma bombardării unui petrolier în apele...

Un român ar fi murit în urma bombardării unui petrolier în apele libiene

-

Un petrolier, la bordul căruia s-ar afla şi trei marinari români, a fost bombardat de un avion în Libia. Presa libiană susţine că unul dintre români ar fi murit, potrivit B1TV.
Petrolierul a fost vizat de un „atac militar aerian de origine necunoscută” în portul Derna, estul Libiei.
Paza de coastă greacă a informat că doi membri ai echipajului au murit, unul dintre aceștia fiind un cetățean român, transmite AFP. Cealaltă victimă este un grec în vârstă de 29 de ani.
Bombardamentul s-a soldat şi cu doi răniţi dintre cei 26 de membri ai echipajului petrolierului Araevo ce naviga sub pavilion liberian, potrivit aceleiaşi surse.
Atacul a avut loc „în cursul serii”, spun autoritățile.
Petrolierul efectua o cursă internă şi era ancorat cu 1.600 de tone de petrol în rezervoare în momentul în care a fost atacat. Dintre cei 26 de membri ai echipajului, 21 sunt filipinezi, trei greci şi trei români.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.