Acasă Actualitate Klaus Iohannis va conduce prima ședință a CSM din acest an ...

Klaus Iohannis va conduce prima ședință a CSM din acest an

-

Președintele Klaus Iohannis va conduce marți prima ședință din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, în care se va alege conducerea instituției, anunță Administrația Prezidențială, potrivit realitatea.net.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va conduce marți, 6 ianuarie a.c., începând cu ora 10,00, prima ședință din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii. Pe ordinea de zi se află prezentarea raportului de activitate a CSM pe anul 2014 și alegerea noii conduceri a instituției”, arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat.

De asemenea, se precizează că principalul rol constituțional al Consiliului este acela de garant al independenței justiției. Plenul CSM se reunește marți, de la ora 10,00, pentru a-și alege noua conducere, pentru funcția de președinte candidând judecătorii Alexandru Șerban și Marius Tudose, iar pentru vicepreședinte, procurorul Bogdan Gabor.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.