Acasă Actualitate Craiova: Campanie de testare gratuită HIV/SIDA în Electroputere Mall

Craiova: Campanie de testare gratuită HIV/SIDA în Electroputere Mall

-

Societatea Studenţilor Medicinişti (SSM) Craiova, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Dolj, desfăşoară, astăzi, de la ora 17.00, prima etapă a proiectului „Campania de testare gratuită HIV/SIDA”. Voluntarii SSM îşi propun, sub deviza „Răspândeşte vorba, nu virusul!”, să îi informeze pe craioveni cu privire la HIV, cum se pot proteja şi în special cu privire la posibilitatea de a se testa gratuit de două ori pe an la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova.

Voluntarii vor împărţi pliante informative şi prezervative, vor discuta faţă în faţă cu oamenii şi le vor explica de ce este indicat să se testeze.

Tot cu această ocazie va fi inaugurat şi site-ul http://raspandestevorba.info, care oferă celor interesaţi informaţii suplimentare şi conţine inclusiv o secţiune prin care li se poate răspunde la întrebări legate de sănătatea reproducerii şi testarea HIV.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Azi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate....