(Foto: thehindu.com)
(Foto: thehindu.com)
(Foto: thehindu.com)

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află sau urmează să se deplaseze în Germania despre faptul că piloţii companiei aeriene Lufthansa au anunţat organizarea unei noi greve pe întreg teritoriul Germaniei. Acţiunea de protest va avea loc în data de 4 decembrie 2012, în intervalul orar 3:00 – 23:59, pentru zborurile pe distanţe lungi, fapt ce va afecta zborurile intercontinentale. Zborurile pe distanţe scurte şi medii, precum şi zborurile celorlalte companii (Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, SWISS şi Air Dolomiti) nu vor suferi modificări şi se vor derula conform programului de zbor.

MAE recomandă pasagerilor să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Reamintim că piloţii Lufthansa au organizat o grevă şi în perioada 1 decembrie 2014, ora 12:00 – 2 decembrie, ora 12:00.

Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.