Acasă Actualitate Duelul viorilor revine la Craiova

Duelul viorilor revine la Craiova

-

duelul viorilor 2014

Craiovenii sunt aşteptaţi să asiste săptămâna viitoare la Duelul viorilor. Ajuns în acest an la cea de-a patra ediţie, Turneul Naţional „Duelul viorilor” va avea loc în nouă oraşe din România, între care şi Craiova. Se vor „înfrunta” pe scenă violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, care se vor duela folosind cele mai preţioase arme – viorile Stradivarius şi Guarnieri -, iar arbitru le va fi pianistul Horia Mihail.

Turneul organizat de Centrul Cultural Media Radio România şi Asociaţia Accendo se va desfăşura în acest an în două etape. Prima, programată în perioada 4-7 noiembrie, va aduce Duelul viorilor la Craiova – pe 4 noiembrie, la Sala Filarmonicii începând cu ora 19:00, la Râmnicu Vâlcea – pe 5 noiembrie la Sala Filarmonicii începând cu ora 19:00 şi la Timişoara – pe 6 şi 7 noiembrie, la Sala Capitol, de la aceeaşi oră.

Cea de-a doua etapă se va desfăşura în perioada 10-19 decembrie şi va prezenta Duelul viorilor publicului din Bucureşti (10 şi 11 decembrie), Târgu Mureş (12 decembrie), Câmpia Turzii (13 decembrie), Roman (14 decembrie), Bârlad (15 decembrie) şi Piteşti (19 decembrie).

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.