12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Olt: Centru pentru găzduirea persoanelor fără adăpost pe timpul iernii

Olt: Centru pentru găzduirea persoanelor fără adăpost pe timpul iernii

-

Reprezentanţii Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) Slatina au decis să amenajeze la fostele Băi Comunale din municipiu un spaţiu care să găzduiască persoanele fără adăpost pe timpul iernii, scriu jurnaliştii de la Eveniment de Olt. Ca şi în anii precedenţi, reprezentanţii Primăriei Slatina au decis să păstreze ca adăpost de noapte un spaţiu din cadrul fostelor Băi Comunale, actualul Centru de Îngrijire şi Igienă Corporală. Aici se vor putea adăposti cei care trăiesc pe străzi, însă doar pe perioada codurilor sau avertizărilor meteo. „Adăpostul va fi deschis de la ora 19:00 la 7:00 dimineaţa. Asigurăm o masă de seară şi un ceai cald, asistenţă medicală la primire şi igiena corporală. Ca şi anii trecuţi, am amenajat zece paturi”, a precizat Nora Popescu, directorul executiv al DPAS Slatina.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.