22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Gorj: Primăria Târgu Jiu concesionează terenuri pentru spaţii comerciale în zona Narciselor

Gorj: Primăria Târgu Jiu concesionează terenuri pentru spaţii comerciale în zona Narciselor

-

(Foto: www.focus-energetic.ro)
(Foto: www.focus-energetic.ro)

Încă 40 de locuinţe ANL vor fi construite în zona Narciselor din municipiul Târgu Jiu, unde primăria intenţionează să dezvolte un cartier nou, modern, dotat cu toate facilităţile pentru cetăţeni, anunţă Radio Infinit. În acest sens, municipalitatea va concesiona terenuri pentru firmele care doresc să-şi construiască spaţii comerciale în zonă, cei interesaţi fiind aşteptaţi să depună solicitările la sediul Primăriei Târgu Jiu.

Studiul de fezabilitate pentru noile blocuri ANL a fost realizat, iar în şedinţa consiliului local din această săptămână a fost aprobat terenul pe care vor fi ridicate imobilele.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.