12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Gorj: Cererile pentru obţinerea de locuinţe din Fondul Locativ de Stat la...

Gorj: Cererile pentru obţinerea de locuinţe din Fondul Locativ de Stat la Rovinari se depun până pe 31 octombrie

-

Cetăţenii din Rovinari care îndeplinesc condiţiile pentru a beneficia de o locuinţă acordată din Fondul Locativ de Stat mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi depune dosarul, informează Radio Accent. Pot obţine astfel de locuinţe persoanele evacuate sau în curs de evacuare, persoanele cu handicap şi cele cu venituri mici sau un venit mediu net lunar, pe persoană, realizat în ultimele 12 luni, sub nivelul câştigului salarial mediu net lunar pe economie. Solicitările, însoţite de documentele necesare evaluării, atât pentru persoanele care au depus cereri deja, cât şi pentru cele interesate, se pot depune până la data de 31 octombrie 2014.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.