17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie

Filmul "Boxtroli" este o fabulă comică a cărei acţiune este amplasată într-un oraș post-victorian, ai cărui locuitori sunt obsedați de avere (Foto: cinemagia.ro)
Filmul „Boxtroli” este o fabulă comică a cărei acţiune este amplasată într-un oraș post-victorian, ai cărui locuitori sunt obsedați de avere (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema Craiova vă aşteaptă şi în această săptămână cu cele mai noi filme. Vă prezentăm producţiile cinematografie care vor rula în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie şi orele la care sunt programate proiecţiile.

The Boxtrolls – Boxtroli
Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Cu: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost
Gen: Aventuri, Familie
Durata: 96 minute

Boxtroli este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștrii care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă: orele 10:30; 12:20
Duminică: orele 10:30; 12:30
Luni: ora 12:20
Marţi: ora 12:30
Miercuri: orele 10:30; 12:20
Joi: ora 12:30

Horns – Coarne
Regia: Alexandre Aja
Cu: Daniel Radcliffe, Juno Temple
Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Thriller
Durata: 123 minute

Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeşte după o noapte de beţie cu două protuberanţe dureroase pe cap şi darul de a-i face pe cei din jur să-şi mărturisească cele mai ascunse secrete. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 21:00

John Wick
Regia: David Leitch, Chad Stahelski
Cu: Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Keanu Reeves, Adrianne Palicki
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 101 minute

Keanu Reeves revine la genul action cu John Wick, un film în care intepretează personajul titular, un asasin plătit retras din activitate. Deşi a lăsat praful să se aşeze pe colecţia de arme, Wick va începe să le folosească din nou pentru a se răzbuna pe gangsterii care i-au ucis câinele, singura amintire de la soţia sa decedată. Conştient că acesta e doar începutul unei răfuieli pe viaţă şi pe moarte, Wick nu se va da în lături de la nimic pentru a-i lichida pe gangsterii conduşi de periculosul Viggo Tarasov (Michael Nyqvist). Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 21:30

Love by Design – Dragoste & Design
Regia: Michael Damian
Cu: Giulia Nahmany, Jane Seymour, David Oakes
Gen: Romantic
Durata: 120 minute

Pelicula o are în rol central pe Giulia Nahmany, o vedetă autohtonă (cântăreaţă, femeie de afaceri, acum şi actriţă debutantă), ce o va interpreta pe Danielle Luca, o româncă plecată la New York, unde devine redactor de modă pentru o revistă din Manhattan. Când şefa sa, Vivien Thompson (Seymour) îşi însuşeşte creaţia lui Danielle, aceasta îşi pierde job-ul şi iubitul. Cu reputaţia distrusă, se întoarce acasă, în România, unde reia contactul cu familia, dar şi cu pasiunea sa din adolescenţă, designul de modă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 17:00
Sâmbătă: ora 18:30
Duminică: ora 17:00
Luni: ora 18:30
Marţi: ora 17:00
Miercuri: ora 18:30
Joi: ora 17:00

Cuscrii
Regia: Radu Potcoavă
Cu: Paul Ipate, Ioana Blaj, Mircea Diaconu, Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea
Gen: Comedie
Durata: 80 minute

Ionuţ şi Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească şi să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înţeleagă perfect: îi uneşte pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 şi ţuica. Mai ales ţuica. Pe măsură ce sticlele se golesc, neînţelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunţii: fast şi opulenţă (cu porumbei albi, Holograf şi Fuego), nuntă tradiţională (cu lăutari şi cort), sau una tinerească? Opţiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează. Mai mult, cei doi cuscri îşi amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viaţa i-a adus din nou faţă în faţă. Urmează Marea Confruntare. E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 19:20
Sâmbătă: ora 16:30
Duminică: ora 19:20
Luni: ora 16:30
Marţi: ora 19:20
Miercuri: ora 16:30
Joi: ora 19:20

Dracula: Untold – Dracula: Povestea nespusă
Regia: Gary Shore
Cu: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror
Durata: 90 minute

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 15:00
Sâmbătă: ora 12:30
Duminică: ora 15:00
Luni: ora 12:30
Marti: ora 15:00
Miercuri: ora 12:30
Joi: ora 15:00

Annabelle
Regia: John R. Leonetti
Cu: Alfre Woodard, Brian Howe, Michelle Romano, Annabelle Wallis
Gen: Horror
Durata: 98 minute

Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună. John Form a găsit cadoul perfect pentru soţia sa însărcinată, Mia, o frumoasă păpuşă de colecţie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia nu va fi încântată pentru prea mult timp de papuşa sa, Annabelle. Într-o îngrozitoare noapte casa cuplului este invadată de un grup de satanişti, care îi atacă violent, lăsând în urmă nu doar râuri de sânge şi teroare. Sataniştii au invocat o entitate atât de malefică încât nimic din ceea ce au făcut ei nu se compară cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat întruchipat acum de… Annabelle. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:50

Autómata
Regia: Gabe Ibáñez
Cu: Antonio Banderas
Gen: SF, Thriller
Durata: 111 minute

Acţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 12:50
Sâmbătă: ora 14:20
Duminică: ora 12:50
Luni: ora 14:20
Marţi: ora 12:50
Miercuri: ora 14:20
Joi: ora 12:50

Fury – Furia: Eroi anonimi
Regia: David Ayer
Cu: Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt
Gen: Acţiune, Dramă, Război
Durata: 135 minute

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 18:50

Serena
Regia: Susanne Bier
Cu: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper,Ana Ularu
Gen: Dramă
Durata: 109 minute

În timpul Marii Depresii, George Pemberton (Bradley Cooper) se instalează împreună cu soția sa, Serena (Jennifer Lawrence), în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel (Ana Ularu), și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 14:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS