Acasă Actualitate ÎCCJ judecă cererea DNA de arestare pentru cei 4 reținuți în dosarul...

ÎCCJ judecă cererea DNA de arestare pentru cei 4 reținuți în dosarul Microsoft

-

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) judecă în această seară cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de arestare a oamenilor de afaceri Nicolae Dumitru şi Dorin Cocoş, a fostului ministru Gabriel Sandu şi a primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, implicaţi în dosarul Microsoft.
Cei patru au fost reţinuţi luni noapte, după care procurorii au solicitat instanţei supreme arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
Printre ceilalţi denunţători ai faptelor de corupţie din dosarul contractelor de licenţiere Microsoft se numără fostul şef al Fujitsu în România Claudiu Florică, avocatul Doru Boştină şi martorii Gabi Marin, Dragoş Stan, Adrian Fortuneanu şi Vasile Andrei, potrivit b1tv.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liga 3 / Universitatea II Craiova are meci greu cu Flacăra Moreni

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, de la ora 14.00 (live text pe gds.ro/sport), pe stadionul „Extensiv“, pe Flacăra Moreni. Partida...

Programul de înscriere pentru rezidenţiat, prelungit

Programul de înscriere pentru examenul de rezidenţiat la direcţiile de sănătate publică a fost prelungit de către Ministerul Sănătăţii. Candidaţii se vor...