14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncepe programul "O săptămână la munte"

Începe programul „O săptămână la munte”

Cea de-a 12-a ediţie a programului “O săptămână la munte”, lansat de Federaţia patronatelor din turismul românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, va începe săptămâna viitoare.

Programul special „O săptămână la munte” se va derula în perioada 2 noiembrie – 19 decembrie 2014, iar tarifele la cazare vor fi cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă. Din acest an, hotelierii au introdus facilitatea prin care copiii de până la 7 ani pot beneficia de gratuitate dacă sunt cazaţi în camera părinţilor.

De asemenea, sejururile la munte în România la tarife reduse pot fi achiziţionate şi de turiştii din Republica Moldova. Astfel, cei care vor merge la hotel, vilă sau cabană de 2 stele, pentru un sejur de 5 nopţi, vor plăti aproximativ 160 de lei de persoană. La un hotel, vilă sau cabană de trei stele, tariful ajunge la aproape 300 de lei de persoană per sejur. Turiştii care preferă unităţile de cazare de patru stele, vor plăti în jur de 370 lei de persoană, pentru toată perioada de cazare. Preţurile nu includ masă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS