20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Gorj: Marin Condescu rămâne sub control judiciar

Gorj: Marin Condescu rămâne sub control judiciar

Marin Condescu, fostul preşedinte al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu
Marin Condescu, fostul preşedinte al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu rămâne sub control judiciar. Tribunalul Olt a respins astăzi cererea de constatare a încetării de drept a măsurii controlului judiciar formulată de Marin Condescu, stabilind că este neîntemeiată. Hotărârea poate fi contestată de inculpat în următoarele 48 de ore. “Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive controlului judiciar, privind pe inculpaţii Condescu Marin şi Temelescu Viorel. Menţine măsura preventivă faţă de inculpaţi”, se arată în decizia magistraţilor.

Condescu şi Temelescu trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi şi să informeze dacă îşi schimbă locuinţa. De asemenea, cei doi nu au voie să se deplaseze la sediul Federaţiei Naţionale Minei Energie, al Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia şi la Clubul Sportiv „Pandurii Lignitul” Târgu Jiu şi nici să intre în contact cu o serie de persoane.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu au fost trimişi în judecată într-un dosar de înşelăciune şi spălare de bani, Condescu fiind acuzat că a prejudiciat Clubul Pandurii cu 2,5 milioane de lei. Procesul se va judeca la Olt, după ce procurorii gorjeni au obţinut strămutarea cauzei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...