16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVreme frumoasă, cu temperaturi normale, până joi

Vreme frumoasă, cu temperaturi normale, până joi

Meteorologii anunţă vreme foarte frumoasă în toată ţara şi temperaturi normale pentru sfârşit de septembrie. După prânz se vor înregistra între 18 şi 23 de grade Celsius, informează stirile protv.ro.

În zona de sud a ţării nu este nici urmă de nori pe cer, iar despre ploi nici nu poate fi vorba. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile, comparabile cu cele de ieri, vor ajunge la 21 – 22 de grade.
Şi la munte va fi vreme frumoasă. Momentele cu soare vor domina ziua, norii vor fi foarte rari şi nu va ploua. Vântul se domoleşte chiar şi în zona crestelor şi va sufla cel mult moderat, iar maximele din staţiuni vor continua să crească uşor.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE;  Marţi, atmosfera se menţine însorită peste tot şi se mai încălzeşte puţin: maximele ajung la 26 de grade. Miercuri, temperaturile se menţin la valori plăcute, dar ar putea să cadă câţiva stropi de ploaie: ziua în nordul şi estul ţării, iar noaptea în vest, în centru şi în nord. Joi, norii se înmulţesc, va ploua în nordul ţării şi la munte, dar şi pe suprafeţe restrânse în celelalte regiuni. Vremea se răceste peste tot şi vom avea temperaturi maxime cuprinse între 12 şi nu mai mult de 22 de grade Celsius.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS