21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO noua etapă a programului "Rabla 2014" s-a încheiat

O noua etapă a programului „Rabla 2014” s-a încheiat

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat închiderea unei noi etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul „Rabla 2014”.

În această etapă, au fost analizate un număr de 179 dosare depuse de persoane juridice și instituții publice. Din acestea, 81 dosare au fost acceptate pentru 196 autovehicule și 98 dosare au fost respinse.
De asemenea, în Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu au fost acceptate şi 15 contestații pentru 27 autovehicule.
Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate şi respinse în program, este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunea aferentă programului.
Persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost acceptate în program se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla 2014”.
Persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de vineri, 26.09.2014, în termen de 5 zile.
Ultima zi de depunere a dosarelor în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național este 30 septembrie 2014.

Până în prezent, la registratura Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost înregistrat un număr total de 2.546 dosare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS