11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Urmărit şi prins de poliţişti, după ce a fugit din cauza neregulilor autovehiculului

Craiova: Urmărit şi prins de poliţişti, după ce a fugit din cauza neregulilor autovehiculului

În cursul zilei de vineri, în jurul orei 21:45, poliţişti din cadrul  Biroului Rutier Craiova, fiind în serviciul de supraveghere şi control trafic pe strada Caracal, au efectuat semnal de oprire unui  autoturism. Întrucât conducătorul auto a oprit, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din Craiova, iar în zona Pieţei Chiriac, conducătorul autoturismului a abandonat autoturismul, poliţiştii reuşind să-l prindă în scurt timp.
 
Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana lui I. Paulian, în vârstă de 24 de ani, din Craiova, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul era neînmatriculat în circulaţie şi avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare false, acestea fiind atribuite altui autoturism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS