23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: 91 de şoferi, amendaţi cu 14.600 de lei

Craiova: 91 de şoferi, amendaţi cu 14.600 de lei

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj – B.D.N.E., împreună cu lucrători de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat în județul nostru pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci câd încalcă regimul legal de viteză în scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de această cauză.

În cadrul acţiunii au fost constatate 91 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc suma de 14.600 lei. Dintre acestea 43 au fost aplicate unor conducători auto care nu au respectat viteza legală.
De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere.

Unul dintre şoferii opriţi în trafic, G. Marin, de 26 de ani, din Craiova, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada  Râului cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei. De asemenea, ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile în vederea suspendării exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS