11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta: Vreau şi putem să reducem taxa pe stâlp

Victor Ponta: Vreau şi putem să reducem taxa pe stâlp

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, înainte de şedinţa de Guvern, că în urma discuţiilor avute cu ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, au fost găsite resurse pentru reducerea taxei pe stâlp, de la 1,5% la 1%. Totodată, Ponta a anunţat că Senatul a aprobat atât legea de reducere a CAS, cât şi amnistia fiscală faţă de pensionari, mama şi profesori.
„Vrem să reducem taxa pe stâlp de la 1,5% la 1%. Taxa pe construcţii speciale vreau să o reducem şi putem să ne permitem să o reducem de la 1,5% la 1%, să fie colectată şi să intre în bugetul autorităţilor locale. În acest fel, autorităţile locale au şanse mai mari de dezvoltare. Banii autorităţilor locale înseamnă canalizare, apă, drumuri, şcoli. Când aud această prostie fără margini să nu mai dăm bani la primari, să dăm bani la armament… banii la primari nu sunt la primari, e vorba despre tot ce înseamnă viaţa de zi a fiecărui român.
Noi continuăm să investim. Povestea asta că să luăm bani de la autorităţile locale şi să dăm pentru arme în Ucraina cred că are o componentă medicală deja”, a declarat Victor Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS