14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Tenismenii slătineni vor avea condiţii moderne de antrenament într-un imobil reabilitat

Olt: Tenismenii slătineni vor avea condiţii moderne de antrenament într-un imobil reabilitat

Sportivii secţiei tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal din Slatina vor avea, în câteva luni, condiţii moderne de antrenament, transmite Adevarul.  Consiliul Local a aprobat deja studiul de fezabilitate pentru reabilitarea totală a unui imobil părăsit în prezent din incinta Colegiului Economic „Petre S. Aurelian” din municipiu. Demararea lucrărilor de modernizare este preconizată să înceapă, până la finele acestui.

Primăria Slatina a fost determinată de rezultatele excepţionale ale sportivilor secţiei tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal din localitate ca să iniţieze proiectul care are în vedere îmbunătăţirea condiţiilor de antrenament. La ora actuală, membrii secţiei menţionate efectuează antrenamentele în incinta sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Eugen Ionescu”. În acest sens, angajaţii Primăriei au inventariat toate posibilităţile şi au identificat un spaţiu care s-ar preta perfect necesităţilor sportivilor C.S.M. şi care nici nu presupune cheltuieli atât de mari cum ar fi fost cele pentru construirea unei clădiri noi.

Astfel, consilierii locali au aprobat deja, zilele trecute, studiul de fezabilitate pentru reamenajarea unui corp de clădire părăsit aflat în incinta Colegiului Economic „Petre S. Aurelian”. Mai exact, este vorba despre imobilul ce a adăpostit, odinioară, fostele ateliere-şcoală ale liceului, imobil care, în maximum două luni, va fi supus unor ample lucrări de reabilitare şi modernizare în scopul amenajării unei săli de sport perfect adaptată şi dotată pentru tenis de masă. „Condiţiile de antrenament ale sportivilor noştri la tenis de masă sunt o problemă de ani de zile şi, din fericire, iată că, acum, avem şi veşti bune. Am găsit o clădire în oraş pe care o vom reabilita şi dota cu tot ce trebuie pentru practicarea tenisului de masă în cele mai bune condiţii. Noi suntem bucuroşi nu doar pentru că am reuşit să identificăm o clădire a noastră în oraş, care să se potrivească nevoilor avute în vedere dar, mai ales, pentru că nu va trebui să ridicăm de la zero o altă construcţie, lucru ce ar fi necesitat fonduri mult mai mari. Acum aşteptăm ca, în maximum două luni, să demarăm lucrările propriu-zise de reabilitare a clădirii pe care o avem în vedere şi, apoi, să o modernizăm pentru sportivii noştri”, a declarat edilul Minel Prina.

Primarul a precizat că suma alocată acestui demers se ridică la aproape 12 miliarde lei vechi fără TVA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS