14.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Maratonul Olteniei se organizează în acest weekend

Vâlcea: Maratonul Olteniei se organizează în acest weekend

Oraşul Râmnicu Vâlcea găzduieşte şi în acest an evenimentul Maratonul Olteniei. Pe 30 si 31 august, din parcul Zăvoi se va da startul la competiţiile de ciclism şi alergare la care şi-au anunţat deja participarea peste 250 ciclişti şi alergători profesionişti şi amatori.

Participanţii echipaţi cu biciclete vor putea opta în prima zi de concurs pentru două trasee în secţiunea îtrecere, de 33 şi respectiv 52 km, şi o plimbare prin oraş in secţiunea Family. A doua zi,destinată alergării, va cuprinde un semimaraton de 21 km, un cros de 10 km şi două secţiuni – una pentru copii şi una pentru întreaga familie.
Iubitorii de mişcare în aer liber vor putea să se înscrie până în ziua competiţiilor.

Toate fondurile colectate vor fi direcţionate de Grupul CEZ în Romania către Ana Maria şi Dorina din comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi, două eleve ambiţioase, dar cu posibilităţi financiare reduse. Tinerele au fost admise la liceul Economic, respectiv liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin, iar continuarea studiilor ar fi o mare provocare din punct de vedere financiar pentru familiile lor dacă nu ar exista şi un sprijin extern.
„Vă aştept alături de echipa CEZ România, împreună cu întreaga familie, pentru un weekend cu distracţie de calitate în Râmnicu Vâlcea. Ne propunem să transformăm cât mai mulţi kilometri parcurşi în energie pentru bine şi să avem alături de noi cât mai mulţi oameni deosebiţi, care preţuiesc importanţa unui stil sănătos de viaţă şi a solidarităţii”, a declarat Martin Zmelik, Manager de Ţară şi Preşedinte al Directoratului CEZ România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS