Acasă Actualitate Gorj: Primăria a interzis un protest al FNME, în faţa sediului

Gorj: Primăria a interzis un protest al FNME, în faţa sediului

-

Federaţia Naţională Mine Energie(FNME) nu are voie să protesteze în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Comisia de specialitate întrunită la sediul Primăriei Târgu Jiu a respins, azi, solicitarea FNME de a organiza un protest cu 50 de persoane, în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia, în zilele de 27 – 29 august. Potrivit reprezentanţilor Comisiei de analiză a cererii, legea nu permite organizarea de manifestaţii în apropierea unor instituţii, precum spitalele sau gările. În această situaţie se află şi sediul CEO, aflat în apropierea Gării Târgu Jiu şi a Spitalului Judeţean de la pasarelă.

Liderii FNME doreau să protesteze împotriva administraţiei, din cauza nerespectării contractului colectiv de muncă, a lipsei dialogului social şi din cauza neînceperii negocierilor pentru actul adiţional la contractul colectiv de muncă, ce vizează în principal drepturi de natură salarială. Nu este pentru prima dată când FNME nu primeşte aprobare de protest în faţa sediului CEO, însă, anul trecut, a primit acordul de a organiza un miting în centrul oraşului Târgu Jiu, însă în faţa sediului Diviziei Miniere, fosta SNLO.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

VIDEO / Corneliu Papură: Nu ne pregătim să câştigăm meciurile amicale

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, nu s-a arătat îngrijorat de bilanţul jocurilor de verificare din Antalya. Tehnicianul explicat că în amicalul...