19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnglia: Imigranţi clandestini descoperiţi într-un container de pe un vapor

Anglia: Imigranţi clandestini descoperiţi într-un container de pe un vapor

35 de persoane originare din India printre care şi copii, au fost descoperite într-un container de pe un vapor sosit în portul din Tilbury, din estul Angliei, şi care venea din Belgia, au anunţat sâmbătă autorităţile britanice, potrivit bbc.com. Dintre acestea un bărbat a murit în timpul călătoriei.
Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă din estul Angliei, cele 34 de persoane care au supravieţuit călătoriei, cel mai probabil imigranţi clandestini, prezentau simptome de deshidratare şi hipotermie. Ei au fost transportaţi la  spitalele din împrejurimi.
Un purtător de cuvânt al spitalului din Basildon, în estul Angliei, a declarat că instituţia acordă îngrijiri unui număr de şapte copii.
Potrivit unui reprezentant al poliţiei din Essex, vaporul pe care se afla containerul cu imigranţi venea din localitatea belgiană Zeebruges.
Personalul portuar a fost alertat de strigătele şi loviturile care se auzeau din container. În acest caz a fost declanşată o anchetă pentru omucidere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS