19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDorel Stoica, accident de circulaţie sub influenţa alcoolului

Dorel Stoica, accident de circulaţie sub influenţa alcoolului

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova a provocat, ieri seară, în jurul orei 22.30, un accident de circulaţie pe centura Lugojului, din cauza alcoolului, transmite redesteptarea.ro.

El se afla la volanul unui autoturism marca Audi, când a pierdut controlul volanului şi a sărit cu maşina dintr-un sens giratoriu într-un şanţ.
„În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a solicitat să se supună recoltării probelor biologice, acesta refuzând”, se arată în comunicatul IPJ Timiş.

Agenţii au întocmit pe numele lui Dorel Stoica, fost fotbalist la Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo sau CS Turnu-Severin, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS