22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Carrefour deschide un nou magazin la Slatina şi face angajări

Olt: Carrefour deschide un nou magazin la Slatina şi face angajări

Grupul Carrefour Romania a început campania de recrutare de forţă de muncă în vederea deschiderii celei de-a doua unităţi la Slatina pentru noul concept de magazine numite „Supeco”, informează Adevarul

Noua unitate va fi amenajată în incinta bazarului Slatex de lângă AJOFM Olt.
Lucrările pentru amenajarea noului magazin al Carrefour de la Slatina au început în urmă cu o lună, când halele de pe strada Crişan ale bazarului Slatex dinspre sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt au fost demolate în parte şi reamenajate potrivit schiţelor noului concept „Supeco”.

Conform autorizaţiilor Primăriei Slatina emise retalierului menţionat, noul supermarket va fi inaugurat în această toamnă. „Noi le-am eliberat certificat de urbanism pentru amenajare interioară şi pentru publicitate, respectiv pentru firma cu numele magaziului. Deocamdată nu au depus documentaţia pentrru obţinerea autorizaţiei de construcţie, urmează să facă şi acest demers obligatoriu. Din ce am înţeles de la dumnealor, se vor mişca foarte repede pentru a inaugural noul supermarket”, a declarat Adrian Birin, şeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Slatina.

„Supeco”, numele sub care va funcţiona noua unitate a Grupului Carrefour la Slatina, reprezintă un concept nou de magazine situat între discounter şi cash&carry, care mai există doar în Spania. Este vorba despre un nou format de supermagazin, ce-şi propune să ofere consumatorilor preţuri mici, axat pe categoria de produse proaspete şi de larg consum, o asemenea unitate oferind un număr de articole cuprins între 5.000- 7.000. Magazinele „Supeco” sunt standardizate, fiind amenajate pe o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 – 2.000 metri pătraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS