Acasă Actualitate Vâlcea: Călimănești-Căciulata inundată complet în această seară

Vâlcea: Călimănești-Căciulata inundată complet în această seară

-

Stațiunea Călimănești-Căciulata a fost inundată comple,  în această seară, în urma unei averse de ploaie, apa depăşind o jumătate de metru, transmite Agerpres.

„Avem inundații similare cu cele de săptămâna trecută, apele de pe versanți au inundat complet centrul orașului Călimănești și toată artera de legătură inclusiv stațiunea Căciulata, apa depășind o jumătate de metru. Avem zeci de gospodării și curți ale pensiunilor inundate. Se intervine cu motopompe și utilaje pentru a scurge apele din stațiune spre râul Olt”, a precizat primarul stațiunii, Florinel Constantinescu. În aceste condiţii, traficul de pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu a fost deviat pe șoseaua de centură  DN 7CC.

Avertizările Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat reîntoarcerea ploilor în județul Vâlcea începând de azi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.