Acasă Actualitate Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest

-

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind presupusa mită primită de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, rămân în arest preventiv, a decis, joi, Curtea de Apel Constanţa. Decizia este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins constestaţiile depuse de Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână la decizia Tribunalului Constanţa care respinsese, în 25 iulie, ca nefondate cererile celor doi de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu, transmite Mediafax.
Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, declarase, înainte de pronunţarea instanţei, că nu există niciun argument pentru menţinerea clientului său în arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...