15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Băiat bănuit de infracţiunea de tâlhărie, prins de poliţişti

Craiova: Băiat bănuit de infracţiunea de tâlhărie, prins de poliţişti

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Craiova au identificat ieri şi au condus pentru cercetări la sediul secţiei, un băiat de 16 ani, pe nume Florin, din Craiova, bănuit de comiterea unei tâlhării comise pe 23 iulie.

Miercurea trecută, în jurul orei 12:45, la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat Cismaru Costel, 43 de ani, din Craiova, taximetrist, care a sesizat faptul că, în noaptea de 22 spre 23.07.2014, în jurul orei 01:00, a transportat trei tineri necunoscuţi, în cartierul Popoveni, din Craiova, iar în momentul opririi taximetrului, a fost deposedat, prin acte de violenţă, de suma de 200 lei.
În urma cercetărilor, tinerii au fost identificaţi ca fiind Sali Florin, de 14 ani, Curte Florin,de 16 ani, ambii din Craiova, şi Dincă Ionuț, de 15 ani, din Băileşti, la momentul respectiv tânărul de 16 ani sustrăgîndu-se cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, Curte Florin fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în arestul I.P.J.  Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS