22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAeronava bazei operaționale Wizz Air sosește în această noapte în Bănie

Aeronava bazei operaționale Wizz Air sosește în această noapte în Bănie

Aeronava Wizz Air Airbus A320 de 180 de locuri, destinată exclusiv Băniei, va ajunge în această noapte pe Aeroportul Craiova din direcția Tolouse. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă care marchează deschiderea celei de-a cincea baze operaționale Wizz Air din România, baza care va fi deschisă oficial mâine.

La eveniment au participat autorități locale, județene, conducerea aeroportului și câțiva dintre noii membri ai echipei Wizz Air stabilite în Bănie. Nu în ultimul rând, a fost prezent și Daniel de Carvalho, Corporate Communications Wizz Air, care a afirmat că această deschidere reprezintă o etapă extrem de importantă și arată angajamentul companiei aeriene de a oferi consumatorilor români și vizitatorilor tarife accesibile.

Mai mult decât atât, pe 23, 24 și 25 iulie vor fi lansate patru noi rute, către Bologna, Roma Ciampino, Dortmund și Barcelona. Prețul unui bilet pentru aceste noi rute variază între 69 de lei (Craiova – Dortmund) și 129 de lei (Craiova – Barcelona). Odată cu introducerea acestor noi zboruri, Aeroportul Craiova va fi deschis 24 de ore din 24, șapte zile din șapte.

Odată cu primele curse inaugurate mâine, sunt așteptate peste 1.000 de persoane în Aeroportul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS