26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateViitorii ofiţeri, în practică la Jandarmeria Mehedinţi

Viitorii ofiţeri, în practică la Jandarmeria Mehedinţi

Doi studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, specialitatea ordine publică efectuează timp de aproape patru săptămâni, un stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

În perioada 21 iulie-01 august 2014, studentul din anul I desfăşoară în unitate primul modul de practică prevăzut în programa de învăţământ, iar pentru studentul de anul II  perioada 07 iulie-01 august reprezintă  modulul II al stagiului de practică.
Studenţii au fost repartizaţi în structurile de ordine publică şi planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică la nivelul judeţului Mehedinţi. Viitorii ofiţeri jandarmi vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică.

Stagiul de practică are drept scop aprofundarea cunoştinţelor teoretice şi perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, dezvoltarea deprinderilor de a acţiona în cadrul elementelor de dispozitiv,  formarea şi dezvoltarea deprinderilor de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul desfăşurării misiunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS