12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOrdinea de la ceremonia militarilor sosiţi din Zabul va fi asigurată de jandarmii doljeni

Ordinea de la ceremonia militarilor sosiţi din Zabul va fi asigurată de jandarmii doljeni

Cu prilejul ceremoniei de sosire din misiune a Batalionului 20 Infanterie „Dolj” şi de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj și Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în cooperare cu personal specializat din cadrul I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi Poliţiei Locale Craiova, vor asigura a ordinea şi siguranţa publică pe parcursul desfăşurării ceremoniei militare dedicate sosirii Batalionului 20 Infanterie „Dolj” şi de încheiere a misiunii Armatei Române în provincia Zabul, din teatrul de operaţii Afganistan.

Având în vedere faptul că se preconizează participarea unui public numeros, jandarmii fac apel către toţi participanţii să respecte prevederile legislaţiei în vigoare privind adunările publice , indicaţiile forţelor de ordine pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe tot parcursul desfăşurării manifestării și să solicite sprijinul acestora în situația în care este necesar.
Jandarmii doljeni vor asigura măsurile de ordine publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, prin activităţi specifice, în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice şi asigurarea unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS