10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTimişoara: 33 de percheziţii pentru cămătărie, înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Timişoara: 33 de percheziţii pentru cămătărie, înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, cu sprijinul Brigăzii Mobile de Jandarmi Timiş, au declanşat, astăzi, o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de cămătărie, înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, informează agerpres.ro.

Este vorba de 33 de percheziţii domiciliare, efectuate în mai multe locaţii de pe raza municipiului Timişoara şi a localităţilor limitrofe la care participă, sub coordonarea procurorilor DIICOT, 70 de poliţişti de frontieră şi 40 de jandarmi.
Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la peste două milioane de euro. 23 de suspecţi pe numele cărora au fost emise mandate de aducere vor fi audiaţi la sediul DIICOT Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS