18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăra care şi-a pierdut braţul într-un accident rutier dă din nou în judecată CNADNR

Tânăra care şi-a pierdut braţul într-un accident rutier dă din nou în judecată CNADNR

Georgiana Ghegeliu, tânăra care şi-a pierdut braţul într-un accident rutier, dă din nou în judecată Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) şi cere  încă două milioane de lei, după ce în urmă cu mai puţin de o lună a primit un milion de euro despăgubire de la companie.

Tânăra şi-a pierdut braţul drept într-un accident produs pe un drum din Braşov acum opt ani, potrivit europafm.ro. Autoturismul în care se afla victima a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a străpuns portiera dreaptă a maşinii şi i-a intrat tinerei în mână. Aceasta a fost dusă atunci la spital, unde i-a fost amputat braţul drept.

Avocaţii fetei au depus o noua cerere pentru acordarea de daune, la Tribunalul Constanța, pe 2 iulie. De data aceasta, Georgiana cere două milioane de lei contravaloarea unor proteze.
CNADNR a plătit, luna trecută, despăgubirea de un milion de euro obţinută în instanţă de tânără dintr-un fond de litigii pe care compania îl are la dispoziţie şi care se ridică la aproape 50 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS