Acasă Actualitate Dansul ocupă străzile Craiovei

Dansul ocupă străzile Craiovei

-

Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană 2021 propune un nou proiect, „Dansul ocupă strada“ . În perioada 14 iunie – 14 septembrie, în fiecare zi de sâmbătă și duminică, craiovenii sunt invitați să se prindă în pași de dans alături de zeci de profesioniști ai ritmurilor muzicale, chiar în cartierele în care locuiesc. Prima demonstrație în aer liber va avea loc sâmbătă, 14 iunie, de la ora 19.30, în cartierul Craiovița, la intersecția străzilor Constantin Brâncoveanu cu George Enescu. Duminică, de la aceeași oră, fiesta se mută în Brazda lui Novac, la intersecția străzilor Brazda lui Novac cu 1 Decembrie, urmând ca pe parcursul întregii veri dansul să ocupe și alte străzi din cartierele Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.