Acasă Actualitate Cabanele şi pensiunile din Rânca riscă să rămână fără apă

Cabanele şi pensiunile din Rânca riscă să rămână fără apă

-

Cabanele şi pensiunile din zona Rânca riscă să rămână fără apă în perioada următoare. Patronii nu şi-au achitat datoriile către distribuitor, motiv pentru care se va recurge la măsuri drastice pentru a-i face pe aceştia să îşi respecte obligaţiile. Potrivit primarului din Novaci, Dumitru Leuştean, restanţele sunt de ordinul miilor de lei.
„Cabanierii din Rânca trebuie să înţeleagă că mai au şi obligaţii. Unii au şi datorii, şi chiar destul de mari, de sute de lei. Sunt şi facturi tăiate şi neîncasate, sunt alţii care nici măcar nu trec pe la noi. În perioada următoare, o să trecem chiar şi la întreruperea alimentării cu apă pentru că au fost înainte documentaţii, adrese, dar, dacă nu ştiu de colaborare şi înţelegere, apelăm şi la această soluţie. Anul trecut, nu am avut probleme deosebite, doar două sau trei zile când a fost punctul culminant al secetei. Am luat măsuri şi anul acesta ca să evităm aceste neplăceri create turiştilor. Am montat inclusiv apometru, este contorizată apa, iar din acest an vrem să contorizăm şi pensiunile şi cabanele, în aşa fel încât să avem un control şi să existe limite de consum“, a declarat Dumitru Leuştean, primarul din Novaci.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

Viorica Dăncilă, prima reacție după raportul MCV

Premierul demis Viorica Dăncilă a spus, după publicarea raportului MCV, că atunci când ”preşedintele României intervine în Justiţie, nu putem vorbi de...