Acasă Actualitate PSD vrea alianță cu PP-DD

PSD vrea alianță cu PP-DD

-

Liderul executiv al PSD, Liviu Dragnea a început negocierile cu PPDD, în vederea unei colaborări politice, conform realitatea.net. Potrivit unor surse, o primă discuţie a avut deja loc între Liviu Dragnea şi secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu.
Asta după ce social-democraţii au primit undă verde pentru alianţe politice, altele decât cu PNL. Oficial, o posibilă alianţă dintre PNL şi PDL nu pune în pericol actuala putere, spune Ponta, dar liderul PSD le-a transmis baronilor săi că USL a murit, aşa că noua sarcină de partid e contracararea opoziţiei. Neoficial, între PSD şi PPDD vor mai avea loc negocieri pentru o posibilă cooptare a lui Dan Diaconescu în alianţa PSD-UNPR-PC si UDMR.
Decizia PSD apare în contextul în care Victor Ponta și Dan Diaconescu au candidat unul împotriva celuilalt în același colegiu din Gorj, după care a urmat scandalul privatizării Oltchim și contrele recente din campaniia electorală pentru un scaun de deputat de Satu Mare, acolo unde DD a candidat fără succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

MApN: Angajări temporare în sistemul medico-militar

În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile pentru suplimentarea numărului...

Cercetat pentru pornografie infantilă şi şantaj

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au desfășurat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar...