11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Copiii jandarmilor şi pompierilor olteni, premiaţi de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor

Olt: Copiii jandarmilor şi pompierilor olteni, premiaţi de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor

\n

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, cinci copii ai membrilor Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 4 Olt au fost premiaţi vineri pentru rezultatele foarte bune obţinute la concursurile organizate pe plan local sau naţional. Ceremonia  a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Copiii au primit premii în bani în valoare de 500 lei pentru fiecare, diplome şi alte cadouri simbolice.

Tinerii premiaţi au fost: Scarlat Andra – elevă în clasa a VIII-a cu multiple distincţii olimpice la chimie, fizică, matematică şi limba română, Mihai Mădălin Gabriel – elev în clasa a VII-a, cu rezultate foarte bune la matematică, informatică şi limba română, Dumitrescu Delia – elevă în clasa a V-a, cu rezultate foarte bune la matematică şi limba română, precum şi Scarlat Vlad şi Dumitrescu Lucian – elevi in clasa a II-a, cu rezultate foarte bune la matematică şi limba română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS