14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDelegaţia Permanentă a PNL se reuneşte din nou miercuri pentru a stabili data congresului

Delegaţia Permanentă a PNL se reuneşte din nou miercuri pentru a stabili data congresului

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal (PNL) se va reuni din nou, miercuri, pentru a stabili data congresului formaţiunii, a anunţat preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres.ro. „Delegaţia Permanentă a luat act de decizia mea şi a Biroului Politic Naţional (BPN) de a demisiona, a decis convocarea unui congres extraordinar. Miercuri vom avea o nouă Delegaţie Permanentă pentru a stabili exact data, ora, ordinea de zi”, a afirmat Antonescu. Potrivit acestuia, el şi membrii BPN vor exercita prerogativele de conducere administrativă până la data congresului PNL.

Potrivit b1.ro, Crin Antonescu a declarat, la finalul şedinţei BPN a partidului, că Iohannis rămâne membru al Biroului Permanent al PNL. „Noi ne exercităm funcţiile în mod normal. Domnul Iohannis a fost foarte afectat de rezultatul de la Sibiu, mai ales. Dar rămâne membru al BPN şi este în continuare un om pe care contează tot partidul”, a spus Antonescu.

Totodată, Ludovic Orban a anunţat, după şedinţa PNL, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL, după ce Crin Antonescu şi-a dat demisia. „Voi candida pentru şefia PNL”, a declarat Orban, citat de b1.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS