26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Becali și Cristian Borcea au votat din penitenciarul Poarta Albă

Victor Becali și Cristian Borcea au votat din penitenciarul Poarta Albă

Victor Becali și Cristian Borcea, transferați zilele trecute de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, au votat azi la alegerile europarlamentare, informează Agerpres. George Becali, încarcerat și el în același penitenciar, nu poate merge la urne pentru că are interdicție de a-și exercita dreptul de vot, conform reprezentanților Penitenciarului Poarta Albă.

Potrivit acestora, 987 de persoane private de libertate cu drept de vot dintr-un total de 1.295 și-au exprimat intenția de a merge la urne. Procesul electoral se desfășoară în locuri special amenajate din incinta locurilor de detenție, unde reprezentanții comisiilor electorale locale au instalat urne mobile.

La sfârșitul lunii octombrie 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis. Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani și 4 luni. La începutul lunii martie, Cristian Borcea și frații Victor și Ioan Becali au fost condamnați la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS