13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLidl va angaja 50 de craioveni pentru noile magazine

Lidl va angaja 50 de craioveni pentru noile magazine

\n

Cele două magazine Lidl care se află în construcţie în prezent în Craiova vor fi gata până la sfârşitul acestui an, transmit reprezentanţii Lidl într-un răspuns oferit GdS, fără a specifica data exactă. Aici vor lucra aproximativ 50 de craioveni.

Magazinele Lidl aflate în construcţie în Craiova, cel de pe strada Maramureşului, nr. 4, şi cel de pe Calea Bucureşti, nr. 115, vor fi deschise până la sfârşitul acestui an, spun reprezentanţii lanţului de magazine. În urma unei solicitări formulate de Gazeta de Sud, aceştia au transmis că „Lidl continuă planurile de expansiune, prin investiţii noi în municipiul Craiova, pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor clienţi cu produse de calitate, la preţuri avantajoase. Până la finalul acestui an vom deschide două noi magazine în Craiova, pe strada Maramureşului, nr. 4, respectiv pe Calea Bucureşti, nr. 115. Vom reveni cu mai multe informaţii în acest sens, mai aproape de momentul deschiderii, prin intermediul unui comunicat de presă“, se arată în răspuns. Conform acestuia, în noile magazine se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producătorii locali, produse de patiserie şi panificaţie sub brandul „Proaspăt scos din cuptor“, dar şi oferte variate pentru articole nealimentare.

Noi locuri de muncă pentru craioveni

Totodată, reprezentanţii Lidl au informat că, odată cu deschiderea celor două noi magazine din Bănie, craiovenii pot aplica pentru a se angaja aici. „În paralel cu planurile de expansiune, Lidl va continua să ofere noi locuri de muncă în România, investiţia în deschiderea celor două noi magazine din Craiova asigurând aproximativ 50 de noi locuri de muncă la nivel local“, transmite Lidl. Locurile de muncă disponibile pot fi consultate atât la adresa cariere.lidl.ro, iar candidaţii vor putea aplica online, la momentul anunţat de lanţul de magazine, prin completarea unui formular şi ataşarea CV-ului. Totodată, candidaţii vor putea aplica şi prin intermediul site-urilor specializate pentru oferte de muncă, unde au fost postate anunţuri.

Stadiul lucrărilor

În ceea ce priveşte mersul lucrărilor, viitorul magazin Lidl de pe strada Maramureşului este aproape gata. Clădirea a fost ridicată, iar acum se lucrează la parcare şi la reţelele din subteran. Conform unei pancarte afişate la intrarea pe şantier, termenul de execuţie prevăzut în autorizaţia de construire, emisă la 7 octombrie 2013, este de 24 de luni, dar se pare că lucrările se mişcă mai repede. Pe strada Calea Bucureşti, se munceşte la structura viitorului magazin, iar termenul de execuţie afişat este luna noiembrie a acestui an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS