11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Manager nou la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

Manager nou la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin

Consiliul Judeţean Mehedinţi, instituţia care are în administrare spitalul judeţean din Drobeta Turnu Severin, a numit astăzi un manager interimar pe următoarele şase luni, în persoana lui Marinică Stoian. Această decizie vine după ce Doina Borugă şi-a dat demisia din funcţie şi nici nu mai are dreptul de a candida pentru acest post, după ce procurorii au decis să o cerceteze în dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu.
Înainte de numirea lui Marinică Stoian, pentru conducerea spitalului au fost vehiculate numele medicilor Cristian Jianu şi Constantin Păsărin. În trecut, Marinică Stoian a fost director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi.
După ce a fost numit, Marinică Stoian a spus că principalul obiectiv pe durata acestui mandat este mutarea Maternităţii Spitalului în clădirea blocului materno-infantil. Întrucât clădirea nu a fost utilată şi nici mobilată, Consiliul de Administraţie al spitalului a decis ca mobilierul şi aparatura din vechea maternitate, care pot fi folosite, să fie mutată în imobilul de lângă Spitalul Judeţean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS