25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateContestația la condamnare depusă de Borcea, respinsă de CAB

Contestația la condamnare depusă de Borcea, respinsă de CAB

Curtea de Apel București (CAB) a respins, ca inadmisibilă, contestația în anulare formulată de Cristian Borcea împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, informează Agerpres.  Decizia CAB este definitivă. Judecătorii Curții de Apel București au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpați din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar la FC Dinamo — 6 ani și 4 luni, Ioan Becali — 6 ani și 4 luni, Victor Becali — 4 ani și 8 luni.  De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al Clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu — la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare.

CAB i-a condamnat pe inculpați în funcție de noul sau vechiul Cod penal și de cererile pe care aceștia le-au făcut prin avocați la ultimul termen de judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS