21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase angajaţi CFR au fost reţinuţi, alţi nouă sunt audiaţi

Şase angajaţi CFR au fost reţinuţi, alţi nouă sunt audiaţi

Şase angajaţi ai Regionalelor CFR Braşov şi Bucureşti au fost reţinuţi, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de procurorii braşoveni, iar în prezent alţi nouă salariaţi ai companiei sunt audiaţi, în dosarul în care în octombrie 2012 au fost audiaţi 169 de angajaţi ai CFR Călători, informează Mediafax.

Potrivit procurului Monica Munteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, 15 controlori de tren de la regionalele CFR Braşov şi Bucureşti au fost aduşi, azi, la audieri, fiind suspectaţi de luare de mită şi abuz în serviciu în perioada februarie-aprilie 2014.

Până în prezent, în urma audierilor, şase angajaţi ai companiei feroviare au fost reţinuţi.

„Până în acest moment au fost audiate mai multe persoane şi au fost reţinute pentru 24 de ore şase dintre acestea. Audierile sunt încă în curs de desfăşurare”, a declarat Monica Munteanu.

Audierile celor 15 angajaţi ai Regionalelor CFR Braşov şi Bucureşti au loc în dosarul în care, în octombrie 2012, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au ridicat pentru audieri 169 de angajaţi ai CFR Călători de la regionalele Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi şi Craiova, conform sursei citate

Munteanu a mai spus că, în luna ianurie 2014, peste 30 de angajaţi ai Regionalei CFR Braşov au fost trimişi în judecată în acest dosar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS