14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgul de nunţi şi botezuri a atras sute de vizitatori

Târgul de nunţi şi botezuri a atras sute de vizitatori

Sute de cetăţeni din Târgu Jiu au vizitat Târgul de nunţi şi botezuri, organizat în premieră în perioada 28 – 30 martie. Bia Partner, hotel „Brâncuşi“ şi Bacio show man le-au oferit vizitatorilor care au trecut pragul târgului o prezentare complexă a ceea ce înseamnă organizarea unui eveniment unic în viaţa unei familii sau a unei viitoare familii. Dacă vineri nu a fost înregistrată o prezenţă numeroasă la standurile amplasate în sala principală a hotelului „Brâncuşi“, sâmbătă şi duminică, multe persoane au dorit să afle ultimele noutăţi în materie de organizare de evenimente speciale, în principal nunţi şi botezuri, dar şi alte tipuri de petreceri care necesită o pregătire prealabilă amplă, precum şi cheltuieli pe măsură. În timp ce anumite firme au oferit pachete ce presupun organizarea completă a unei nunţi, alte societăţi specializate în pregătirea unor astfel de evenimente au oferit doar anumite servicii, în speranţa că vor atrage clienţii.

„La pachet“ sau după voia mirilor

Cei care au apelat la serviciile unei firme specializate prezentă în Târgul de nunţi şi botezuri de la Târgu Jiu au beneficiat de reduceri. Unul dintre organizatorii târgului, Mihai Vulpe, alias Bacio, a declarat că s-a inspirat din evenimentele de acelaşi gen care au avut loc la Craiova sau Bucureşti.
„A fost o premieră pentru gorjeni să aibă posibilitatea de a avea reunite în acelaşi cadru toate cele necesare organizării unui eveniment deosebit cum este nunta. De la alegerea muzicii de toate genurile, îmbrăcămintea, masa, locaţiile, accesoriile, artificii, meniul, filmările, fotografiile şi tot ceea ce presupune un astfel de eveniment. Este mult mai simplu să ai totul la dispoziţie şi să nu mai umbli luni de zile în speranţa că vei obţine exact ceea ce cauţi. La Târgul de nunţi şi botezuri, vizitatorii au putut alege ce şi-au dorit din ofertele consistente. Organizarea unei nunţi presupune un efort imens chiar şi din partea mirilor, dacă nu au prea multe ajutoare şi de regulă nu prea mai au chef de petrecere în noaptea nunţii, din cauza oboselii. Aceste servicii se profesionalizează şi vin în ajutorul celor care fac acest pas important în viaţă. A fost prima ediţie şi ne dorim să existe acest târg an de an“, a declarat Mihai Vulpe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS