19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBăsescu: "Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară"

Băsescu: „Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară”

Președintele Traian Băsescu a confirmat că a fost luni la sediul Partidului Mișcarea Populară, unde a avut „o discuție politică” la care au participat șefii de filiale ai partidului, dar și reprezentați ai Fundației Mișcarea Populară. „Bănuiesc că ştie toată lumea că m-am despărţit definitiv de PDL, că nu am nimic în abordările politice cu actuala conducere a PDL, că am avut ideea formării unei Fundații și că fundația a creat între timp un partid”, a arătat președintele, potrivit evz.ro, care citează paginadepolitica.ro.

„Să ştiţi că am dreptul să mă duc la sediul oricărei fundaţii, cum am dreptul să merg și la sediul oricărui partid”, a adăugat Traian Băsescu.

Băsescu a precizat că, în calitate de președinte, nu are voie să fie membru de partid, dar poate vota cu orice partid. „Un singur lucru nu am voie să facă – să fiu membru al vreunui partid. Dar nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară”,  a declarat președintele. „Deci nu sunt membru nici la partid”, a mai spus Traian Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS