0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Actualitate Guvernul Ponta III a trecut de Parlament

Guvernul Ponta III a trecut de Parlament

-

Noul Guvern propus de premierul Victor Ponta a obţinut astăzi votul de încredere al Parlamentului, transmite Realitatea TV. 346 de parlamentari au acordat vot favorabil, iar 191 s-au pronunţat împotrivă. Pentru validarea Guvernului era nevoie de 288 de voturi „pentru”.

Imediat după votul Parlamentului, premierul Victor Ponta s-a declarat mulţumit de majoritatea parlamentară de care beneficiază, precizând că speră să finalizeze curând toate procedurile, relatează b1.ro. „Îmi doresc ca guvernul chiar de mâine să-şi facă treaba şi sper ca de mâine să facem treabă bună împreună. Vreau să mulţumesc tuturor membrilor Parlamentului. O să-l contactez pe domnul preşedinte, îmi doresc ca toate procedurile să fie finalizate. Este vorba despre o majoritate stabilă, care cred că va funcţiona până în 2016. Dacă există vreo problemă că în program apare USL, vom lua toate măsurile pentru a îndrepta toate posibilele confuzii. Îmi doresc ca bătălia politică să nu afecteze stabilitatea de care ţara are nevoie”, a declarat Victor Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...