Acasă Actualitate Guvernul Ponta III a trecut de Parlament

Guvernul Ponta III a trecut de Parlament

-

Noul Guvern propus de premierul Victor Ponta a obţinut astăzi votul de încredere al Parlamentului, transmite Realitatea TV. 346 de parlamentari au acordat vot favorabil, iar 191 s-au pronunţat împotrivă. Pentru validarea Guvernului era nevoie de 288 de voturi „pentru”.

Imediat după votul Parlamentului, premierul Victor Ponta s-a declarat mulţumit de majoritatea parlamentară de care beneficiază, precizând că speră să finalizeze curând toate procedurile, relatează b1.ro. „Îmi doresc ca guvernul chiar de mâine să-şi facă treaba şi sper ca de mâine să facem treabă bună împreună. Vreau să mulţumesc tuturor membrilor Parlamentului. O să-l contactez pe domnul preşedinte, îmi doresc ca toate procedurile să fie finalizate. Este vorba despre o majoritate stabilă, care cred că va funcţiona până în 2016. Dacă există vreo problemă că în program apare USL, vom lua toate măsurile pentru a îndrepta toate posibilele confuzii. Îmi doresc ca bătălia politică să nu afecteze stabilitatea de care ţara are nevoie”, a declarat Victor Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbaliştii revin la treabă

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova reia meciurile oficiale din campionat în acest sfârşit de săptămână. Trupa lui Cătălin Popescu va primi,...