9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta îi va dărui Suveranului Pontif un tricou semnat de Hagi şi o icoană trimisă de Patriarhie

Ponta îi va dărui Suveranului Pontif un tricou semnat de Hagi şi o icoană trimisă de Patriarhie

Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, îi va dărui Suveranului Pontif, Papa Francisc, un tricou care i-a aparţinut fotbalistului român Gheorghe Hagi, semnat de acesta, precum şi o icoană trimisă cadou de Patriarhul României, Preafericitul Daniel, potrivit Mediafax.
Ponta, aflat în vizită în Italia, va fi primit, sâmbătă, de Papa Francisc.
„Sunt foarte onorat de faptul că voi fi primit de către Sanctitatea Sa, Papa. Am un mesaj de prietenie, de cele mai bune gînduri, pe care i-l transmit, în primul rând în numele României, în al doilea rând din partea Patriarhului României, Preafericitul Daniel, cu care am discutat şi care, dealtfel, mi-a şi dat un cadou pe care, mâine, îl voi prezenta Sanctităţii Sale”, a spus Ponta, vineri seara.
Prim-ministrul a menţionat că darul trimis de Patriarhul României Suveranului Pontif este o icoană.
Totodată, Ponta a adăugat cã îi va face un cadou şi în numele României, respectiv un tricou care i-a aparţinut fotbalistului român Gheorghe Hagi, semnat de acesta.
Premierul a precizat că i-a venit această idee după ce a văzut că Suvernaul Pontif a primit tot un tricou din partea preşedintelui Braziliei, Dilma Vana Rousseff.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS